Kissa

Kissa

torstai 6. helmikuuta 2014

Eilen käytiin salilla, ostoksilla ja äidin luona käymässä!

Eilen kirjoitettu:

Tänään päästiin salille jo puoli kahdentoista aikoihin. Eikä siellä ollut kuin kaksi ihmistä. On meinaan ruvennut ärsyttää salilla kyylääjät. Mutta me vaihdetaankin sali toiseen saliin. Meiän pienellä paikkakunnalla on peräti kolme salia. Olen kaikissa käynyt ja uusimmasta salista tykkään eniten, mutta tämä mikä valittiin poikaystävän kanssa on halvin, 38 € kuukaudessa. Ei kauhean paha mielestäni. Kun on vähän vertaillut ylipäätään salien hintoja. Tänään treenit meni hyvin. Teen sieltä fitfarmin sivuilta superdieetin saliohjelmaa, joka on aika rankka huono kuntoiselle ja ylipainoiselle. Tein tuon treenin kolmatta kertaa ja nyt meni jo paljon paremmin ja nopeammin tämä ohjelma. Jes!

Salin jälkeen lähdettiin Skanssissa käymään ja sieltä tarttui Twilight aamunkoi osa 1 Anttilasta vain 4,99. Ja no. 7 kasvopyyhkeitä 3,5. Ja Nivean mustapää lappuja.

Myöhemmin illalla käytiin äidin luona käymässä, lapsuudenkodissani. Siellä on mukava käydä. Ja yleensä äidillä on aina mulle tai poikaystävälle jotain kivaa. Ikinä ei tiedä mitä sieltä saa mukaan. Tänään sain Zaran paidan, pussilakanan, kuohuviinilaseja, "teekoiran" eli sellainen mikä laitetaan mukiin ja siihen voi kaataa teenpuruja. Ja sen nostaa pois niin purut jää siihen. Dermosillin rasvaa mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti